عکس پایان دوره ی Geant4 دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز
.

کارگاه آموزشی مقدماتی Geant4 به مدت 4 روز از تاریخ 10 تا 13 خرداد در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد. در این کارگاه کلیه ی مطالب از آموزش نصب Geant4 و ROOT بر روی لینوکس تا ساخت بخش های مختلف از جمله هندسه و مواد، فیزیک، چشمه و برون کشی داده ها آموزش داده شد. در قسمت تعریف هندسه، انواع شکل های ساده، اعمال اجتماع و اشتراک و تفریق و نیز کار با کلاس های G4PVReplica و G4PVDivision و ... آموزش داده شد.در قسمت تعریف مواد انواع روش های تعریف ایزوتوپ، عنصر و ماده و مواد مخلوط بحث شد. در قسمت تعریف فیزیک با توجه به زمینه ی کاری شرکت کنندگان فیزیک مورد نیاز کارهای پزشکی توضیح داده شد و در قسمت تعریف چشمه نحوه ی استفاده از gps و فرمان های آن توضیح داده شد. در قسمت برون کشی داده ها نیز نحوه ی تعریف مش و انواع آن و نیز برون کشی با استفاده از کلاس moltifunctionaldetector به صورت تئوری و عملی آموزش داده شد. کلیه ی مطالب به صورت تئوری و عملی بوده و در بخش های مختلف شرکت کنندگان برنامه را نوشته و به رفع خطاهای ایشان پرداخته می شد. در انتها برای اولین بار در کلاس هایی که برگزار کردم شرکت کنندگان یک مساله ی ساده و یک مساله ی متوسط را در روز پایانی کارگاه حل نمودند.

تاریخ:
1395/03/18
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.