خريد اينترنتي كتاب آموزشي Geant4
.

پس از چندين دوره برگزاري كارگاه هاي آموزشي و كلاس هاي خصوصي Geant4 و با تجربه اي كه در اين كلاس ها كسب كرديم و نيز احساس نياز جامعه ي علمي به مرجع فارسي كه به صورت گام به گام و به زباني ساده به آموزش اين ابزار بپردازد  بر آن شديم تا كتاب آموزش Geant4 را تاليف نماييم. اكنون به لطف خدا كتاب آموزشي Geant4 در انتشارات دانشگاه خواجه نصير چاپ شده و در فروشگاه انتشارات موجود مي باشد. اين كتاب به همراه يك dvd ارايه شده است كه شامل مثال ها و فايل هاي مورد نياز به منظور نصب و نيز مراجع Geant4 مي باشد و سعي شده است مطالب مورد نياز كاربران پيش بيني و ارايه شود. با اين وجود اين اثر خالي از عيب و كاستي نمي باشد و از خوانندگان محترم خواهشمند است كاستي ها را گوشزد نمايند تا در ويرايش هاي بعدي كتاب لحاظ شود.
پس از مطالعه ي كتاب در صورت اشكال در بخش هاي مختلف كتاب از طريق پست الكترونيكي mohammad.batiar@gmail.com با ما در ارتباط باشيد.

نكته ي مهم!
قبل از مطالعه ي كتاب مطالعه ي مفاهيم ++C ضروري مي باشد كه در كتاب به آن پرداخته نشده است. كتاب آموزش ++C تاليف جعفر نژاد توصيه مي شود. هر چه قدر كاربران Geant4 بر روي مفاهيم ++C مسلط تر باشند  تسلط بيشتري در  Geant4 خواهند داشت.
كتاب آموزشي Geant4 را ميتوانيد از اينجا به صورت اينترنتي خريداري نماييد.

:آدرس انتشارات

تهران- خيابان ميرداماد غربي-  پلاك 470 – سازمان مركزي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي- طبقه چهارم- انتشارات

تلفن :     88881052

آدرس فروشگاه كتاب:

تهران- خيابان وليعصر(عج)- بالاتر از تقاطع ميرداماد- روبروي ساختمان اسكان

تلفن: 88772277

تاریخ:
1395/01/06
تعداد بازدید:
منبع:
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.